Zwaar bevochten gelijkspel

Hasselt had verloren in Kiewit, Belisia niet gewonnen, en dus gonsden vanmiddag in de Axor Arena niets dan positieve vibes. De wedstrijd tegen Lille moest natuurlijk nog beginnen, en dan bleek een en ander toch niet zo evident…

De bezoekers trokken zich vanaf het beginsignaal terug in egelstelling, hetgeen natuurlijk viel te verwachten. Een foutje van onze doelman zorgde voor 0-1, en zo gingen we de rust in.

Onze jongens wisten ook na de pauze maar moeizaam de bakens te verzetten, en toen Lorenzo Noviello de 1-1 aantekende, werden we vrijwel meteen koud gepakt (1-2) en mochten we weer gaan achtervolgen. Topschutter Dylan Seys bevrijdde zijn team vanop de penaltystip (2-2), en al creëerden we nog wat (kleine) kansen, we moesten toegeven dat een gelijkspel vanmiddag geen slecht resultaat was.

Conclusie? We zijn niet de pletwals die sommigen in ons zien. Anderzijds zijn we sinds begin oktober ongeslagen. We kunnen niet anders dan onze jongens over de hele lijn een dikke pluim geven, en als we even voorbij nieuwjaar kijken, zien we een paar heel interessante wedstrijden. Kortom, weer iets om naar uit te kijken.

Fijne feesten iedereen, en tot binnenkort!

Other Articles