Info jeugd

Voetbal = plezier hebben!

Bij Bocholt VV dromen we niet alleen over de toekomst, we werken er ook actief aan! 

Bij ons draait alles om het bieden van een eersteklas jeugdopleiding waar het ontwikkelen van vaardigheden en het opbouwen van karakter hand in hand gaan.

Onze jeugdspelers stappen het veld op met een passie voor aanvallend combinatievoetbal en een brandend verlangen om te winnen. Maar bovenal begrijpen ze dat hun individuele groei en ontwikkeling de échte overwinning is. We richten ons op het leveren van ’top’ spelers aan onze eerste ploeg – spelers die er alles uithalen om het ’te maken’.

In de geest van een plezierige, ontspannen en respectvolle omgeving, brengen we onze jonge talenten niet alleen de fijne kneepjes van het spel bij, maar ook de waarden die ze nodig hebben om te slagen in het leven: sociaal gedrag, fair play, discipline en teamspirit.

En het allerbelangrijkste? We doen dit allemaal met een team van toegewijde, kindvriendelijke trainers die onze spelers elke dag weer inspireren en begeleiden. Bij Bocholt VV draait het niet alleen om voetbal – het gaat om het vormgeven van de toekomstige kampioenen, zowel op als buiten het veld!

Sportieve cel

TVJO: Stijn Van Asten

+ Coördinator Bovenbouw

Mail: tvjo@bocholtvv.be

AVJO: Ronny Schuermans

 

Mail : avjo@bocholtvv.be

Patrick Franssen

Coördinator Onderbouw

Mail : onderbouw@bocholtvv.be

Tom Bosmans

Coördinator middenbouw

FRZA Project

De jeugdacademie van KRC Genk heeft al jaren een uitstekende reputatie wanneer het gaat over het opleiden van voetbaltalent. Dankzij het FRZA! Limburg project kan de jeugdopleiding van Bocholt VV meegenieten van hun expertise en visie met betrekking tot het opleiden van jonge voetballers. 

Wat houdt FRZA! Limburg in? 

Onder het motto ‘eerst opleiden, dan scouten’ ging KRC Genk een nauwe samenwerking aan met enkele sterke Limburgse interprovinciale voetbalclubs (Bocholt VV, Belisia, RC Hades, KVK Wellen en KVV THES Sport). 

Het doel is om de talenten langer in de eigen club te laten spelen en ontwikkelen en pas op latere leeftijd te scouten. KRC Genk vaardigt in elke club, waaronder ook Bocholt vv, een technische coördinator én opleiders af. Zij zullen wekelijks gerichte trainingen komen geven aan onze onderbouw spelertjes in onze club. Tevens kunnen onze trainers genieten van enkele opleidingen die door mensen van KRC Genk gegeven zullen worden.

https://www.krcgenk.be/nl/nieuws/4261/frza-limburg-eerst-opleiden-dan-scouten

API

Met een Aanspreek Persoon Integriteit kan een organisatie er mee zorg voor dragen dat iedereen binnen de organisatie iemand heeft bij wie hij of zij terechtkan met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of onethisch gedrag. Men kan ook bij een Aanspreekpersoon Integriteit terecht om simpelweg zijn of haar hart te luchten.  De API luistert naar de vraag of het verhaal en verwijst de melder door wanneer nodig of verleent advies bij de mogelijke vervolgstappen, zonder zich inhoudelijk in de zaak te verdiepen of aan waarheidsvinding te doen. Daarnaast heeft de API ook een andere belangrijke rol binnen de organisatie. De API kan op basis van de ontvangen meldingen preventieve maatregelen voorstellen die de organisatie veiliger maken.  Naast de club-API zal iedereen nog steeds via het Meldpunt een melding kunnen doen van grensoverschrijdend of onethisch gedrag bij onze federatie-API (Aanspreekpersoon Integriteit). Het spreekt dan ook voor zich dat API’s een belangrijke rol spelen. Zij houden als geen ander de vinger aan de pols en kunnen snel hulp bieden bij problemen binnen de organisatie

Contactpersoon : Chris Kwanten (api@bocholtvv.be)

Onderbouw

U6

U7

U8

U9

Middenbouw

U10

G PLOEG

U11

U12

U13

Bovenbouw

U14

U15

U16

U17

U19/Beloften