Inschrijven G-Wolves

Ploegenfoto's-6

Inschrijven? Dit moet je weten.

Bij G-Wolves kunnen jongens én meisjes met een mentale en fysieke  beperking starten. Aanmelden kan op elk moment tijdens het seizoen.
Wacht dus zeker niet tot een volgend seizoen start.

Alles over het lidgeld

Het lidgeld voor het seizoen 2024-2025 bedraagt € 180,-. Via het ziekenfonds kan je een attest opvragen en laten invullen, zodat een deel van het lidgeld kan worden gerecupereerd.

Inbegrepen in het lidgeld:

 • 1x training per week (tijdens wintermaanden en wanneer de pleinen niet bespeelbaar zijn wordt binnen getraind)
 • Regelmatig wedstrijden in het weekend in vorm van tornooien en/of vriendenmatchen
 • Per ingeschreven G-speler 1 x gratis toegang voor begeleider bij wedstrijden A-kern
 • Verzekering via de Voetbalbond
 • Aansluiting Belgische Voetbalbond
 • Wedstrijdkledij

Vul in om je in te schrijven!

  “Niemand buitenspel” is een belangrijk streefdoel voor de KBVB en Voetbal Vlaanderen. In het kader van het UEFA Hattrick Social Responsibility programma en het beleidsplan van Voetbal Vlaanderen beslisten we dan ook om volop in te zetten op de verdere ontwikkeling van voetbal voor mensen met een beperking (= G-voetbal).

  Wij zijn als club heel erg overtuigd van de meerwaarde van een G-voetbalwerking, en dus een G-Voetbalteam in onze club, maar we zetten graag op een rijtje waarom wij als club in seizoen 2019-2020 ook gestart zijn met een team G-WOLVES! We zijn ondertussen een aantal seizoenen verder en hebben reeds een leuk team uitgebouwd.

  • BVV vindt het belangrijk dat mensen met een beperking niet alleen passief kunnen genieten van -en supporteren voor hun favoriete voetbalteam, maar vooral ook actief deel kunnen nemen aan trainingen én wedstrijden.
  • G-voetbal is niet louter beperkt tot sportieve activiteiten, maar is ook een middel tot integratie in een sportieve samenleving.
  • Sporten in clubverband leert mensen met een beperking zelfstandiger zijn en leert hen om te gaan met regels.
  • Bocholt VV wil vooral een nuttige én leuke vrijetijdsbesteding bieden aan deze kinderen/jongvolwassenen.

  Als jij kinderen kent die willen voetballen of je wil zelf proberen of voetbal ook jouw ding is, dan kan je een eerste keer (2x) gratis een training bijwonen voor aansluiting bij Bocholt VV.

  VOOR WIE ORGANISEERT BVV G-VOETBAL ?

  Bij G-Wolves kunnen jongens én meisjes met een mentale en fysieke beperking starten. Aanmelden kan op elk moment tijdens het seizoen. Wacht dus zeker niet tot een volgend seizoen start, of omdat je denkt dat je te laat bent om in te stappen in een seizoen wat reeds enkele weken/maanden is gestart. Neem contact met ons op en wij leggen je de mogelijkheden heel graag uit.

  HOE AANMELDEN?

  Dat kan heel eenvoudig. Indien je interesse hebt, stuur een mailtje naar g-wolves@bocholtvv.be.

  We beantwoorden je mail zo snel mogelijk.