Jawel, drie punten in Londerzeel!

De wedstrijd van vorige week tegen Diegem had alvast tussen onze oren voor wat twijfels gezorgd. De tegenstander was geen hoogvlieger in de reeks, en kwam toch frisser voor de dag dan onze jongens, die al weken onklopbaar leken: zou het kunnen dat het vat af was en we ons naar de winterstop zouden gaan slepen? Wel, niets bleek vanmiddag minder waar.

In de openingsfase ging de wedstrijd nog behoorlijk gelijk op, al kwamen er al snel kansen voor KBVV. Seppe Brulmans trof de paal, en de lokale doelman speelde een sterke partij. Het verdiende doelpunt wou maar niet vallen, tot prijsschutter Seys met de rust in zicht de ban wist te breken (0-1).

Na de pauze kwam Londerzeel nog even opzetten, met als orgelpunt een bal op de paal. Onze jongens lieten de Brabanders komen en rekenden op de snelle omschakeling. De sterke doelman van Londerzeel kreeg een onmogelijke terugspeelbal onvoldoende verwerkt en opnieuw Seys was er als de kippen bij om de 0-2 op het bord te schieten. Toen Dimi Vanhaen met een afgeweken bal nog voor 0-3 wist te zorgen, mochten de boeken toe.

Hebben we vanmiddag een schitterende prestatie geleverd? Dat zal wel overdreven zijn. Een schitterend resultaat behaald dan? Dat zeker en vast wel. De winterstop is in zicht, volgende week proberen we Lille United nog te kloppen en dan mag de riem er even af.

Onze heenronde is er hoe dan ook eentje om in te kaderen. Proficiat jongens, opnieuw zeer knap gedaan!

Other Articles