Weer net niet

Diegem Sport blijft ook na vanavond een wat in het Duits zo mooi een ‘Angstgegner’ is, een team waartegen we het altijd moeilijk hebben. De groen-witten kwamen, zagen, en pakten finaal een punt.

Onze jongens namen een droomstart en zagen Yannick Vandersmissen vanop de rechtsbuiten de 1-0 aantekenen. Diegem speelde het bekende en sterke spel en scoorde nog voor de pauze de gelijkmaker. Ondanks nogal wat kansen aan beide zijden gingen we met 1-1 de rust in.

Na de pauze ging het gelijk op tussen twee sterke teams. Opnieuw creëerden zowel KBVV als Diegem kansen, en toen onze jongens via de bijna traditionele klasseflits van Azevedo op 2-1 kwamen, leek de buit binnen. Wij kregen kansen op de counter, maar blijkbaar ben je met Diegem nooit helemaal klaar. Waar onze defensie weinig moeite leek te hebben met de stilstaande fases, was het luttele minuten voor affluiten toch raak: 2-2 met een rake kopbal.

Verdorie, weer net niet gelukt. We noteren 3 op 9, zes verloren punten die we net zo goed op zak hadden kunnen steken. Positieve vaststelling is natuurlijk dat we opnieuw niet verliezen, maar een driepunter zou stilaan toch wenselijk zijn. Zondag tegen Racing Mechelen dan maar?

Er was vanavond overigens nog een Bocholter team dat in actie kwam, en zij wisten de buit wél thuis te houden. KBVV B klopte Verbroedering Lommel in extremis met 3-2, dankzij een winnende treffer van Matthias Vangompel: achter elke wolk schijnt de zon.

Tot binnenkort!

Other Articles