Voorbeschouwing Bocholt VV – Racing Mechelen

Mooie affiche, morgen in de Axor Arena. Met Racing Mechelen ontvangen we immers een bekende naam in het Belgisch voetbal. Gesticht in 1904, heeft de club van voormalig Bondsvoorzitter François De Keersmaecker al heel wat watertjes doorzwommen. Er waren de grote dagen in de top van Eerste Nationale, en er waren de donkere dagen in de krochten van Eerste Provinciale. Al die jaren kon volksclub Racing rekenen op haar hondstrouwe achterban, niet altijd even talrijk, wel altijd even luidruchtig.

KBVV-middenvelder Seppe Brulmans (foto) zal zondag wellicht enige weemoed voelen. Hoewel hij slechts twee seizoenen in groen en wit speelde, is hij bij de Mechelse achterban nog niet vergeten, na o.a. een titel in Derde Nationale en een sterke bekercampagne met winst op het veld van Racing Genk.

Onze jongens zullen de wedstrijd tegen Racing natuurlijk wel wat graag willen winnen. Het spel dat ze de laatste weken opdissen is verre van slecht, maar de puntenoogst staat met drie gelijke spelen niet in verhouding. Een overwinning, dat is wat we nodig hebben.

De heenwedstrijd in Mechelen-Noord was een lastige karwei, maar leverde drie gouden punten op. Zondag tekenen we meteen voor een gelijkaardig scenario.

Succes!

Other Articles

Club
Weer net niet
Club