Weer geen winst op verplaatsing

Dat het niet gemakkelijk zou worden in het Pierre Cornelisstadion, daar mocht je zeker van zijn, maar wanneer toch slagen onze jongens erin om op verplaatsing de lijn van de thuiswedstrijden door te trekken? Ook op bezoek bij Eendracht Aalst liep het mis, en daar was weinig op af te dingen.

Niet dat onze jongens van begin tot eind werden gedomineerd, nee dat zeker niet, maar wie nauwelijks kansen creëert, kan niet winnen. De thuisploeg overtuigde in het begin van elke speelhelft en wist op het halfuur te scoren (1-0): voldoende om een matig Bocholt VV over de knie te leggen.

Een geluk bij een ongeluk: op KVK Tienen na – vlotte winst bij Spouwen-Mopertingen – lieten onze directe concurrenten óók punten liggen. Hasselt speelde gelijk in Cappellen en Hades ging met opmerkelijke 1-5 cijfers onderuit tegen ploeg in opmars Vosselaar. Aan de top van het klassement zien we zo enkele teams terug aansluiten, jammer toch, we hadden gisteren een kloofje kunnen slaan.

Nu ja, gedane zaken nemen geen keer. De wedstrijd van komende zaterdag in Hoogstraten – de laatste alweer voor de winterstop – wordt nu wel nog belangrijker. Om met een positief gevoel de feestdagen in te duiken, zouden drie punten een welgekomen opsteker zijn. Afspraak op zaterdagavond!

 

Other Articles