Voorbeschouwing Hoogstraten VV – Bocholt VV

Dit weekend zijn we alweer toe aan de eerste speeldag van de terugronde, wat vliegt toch de tijd zonder dat er ook maar iets aan te doen is. U herinnert zich vast ook nog wel als de dag van gisteren hoe onze jongens Hoogstraten VV op de eerste speeldag met een droge 3-0 naar huis stuurden, voorwaar een veelbelovende start van de competitie, en als we alles in beschouwing nemen, hebben ze in de eerste helft van het seizoen niet ontgoocheld. Okee, het had op verplaatsing beter gekund en misschien wel gemoeten, maar het vlekkeloze parcours in de thuiswedstrijden verdient respect en over de tweede plaats in de rangschikking horen we ook al niemand mopperen. Na nieuwjaar is alles nog mogelijk. Voordat we met z’n allen aanschuiven aan de rijkelijke kerstdis, staat er echter nog één afspraak op het programma: weer een verplaatsing, in het verre Hoogstraten en dat is geen makkelijke verplaatsing, omdat er in onze reeks werkelijk geen enkele makkelijke wedstrijd tussen zit, dus ook niet op zaterdagavond.

Hoogstraten toonde zich in de heenronde erg wisselvallig. Winnen in Vosselaar, vervolgens met de billen bloot tegen Berchem en dan vernietigend uithalen op het terrein van leider Tienen (1-5!): als dat niet wisselvallig is, wat dan wel? Een windhaan zou er duizelig van worden.

Onze jongens gingen vorig weekend in Aalst ten derde male onderuit op verplaatsing en mogen zich nu stilaan wel over dat uitcomplex heen zetten. Het is goed geweest, tijd om ook buiten de vertrouwde Damburg nog eens wat punten te pakken! Mooi voetbal, minder mooi voetbal, dat maakt ons in deze donkere dagen niet veel uit. Punten pakken in Hoogstraten, en vervolgens met een goed gevoel de winterstop in.

Tot zover onze peptalk, want wie zijn wij tenslotte helemaal? Afspraak in Hoogstraten!

Other Articles

Nieuws