Wat een weekend…

Het begon allemaal zo mooi, met de Axor Cup op vrijdagavond die heel wat volk op de been had gebracht. Of ons eerste elftal een vervolg zou breien aan dit positieve gevoel, ja dat was afwachten, aangezien we met Excelsior Virton een stevige tegenstander over de vloer kregen in het kader van de Beker van België.

En het dient gezegd: onze jongens hebben zich geweerd als duivels in een wijwatervat. Arne Bussels trof maar liefst drie keer raak tegen de profs uit Virton, maar het heeft niet volstaan. Luttele minuten voor affluiten scoorden de bezoekers de 3-3, en waar het vorige week nog meezat in de penaltyreeks, was dat gisteren niet het geval. Einde verhaal in de Croky Cup, of mooier gezegd: geen Europees voetbal volgend seizoen. Verdorie toch.

Want ja, het is praat voor de vaak, maar hadden onze jongens de klus gisteren geklaard, dan stonden we nu voor een mooie derby bij Esperanza Pelt. Nogmaals: verdorie toch!

Maar goed, c’est la vie. Op naar de competitie, onze jongens zijn er klaar voor, en wie weet komt er nog wat versterking. Komt goed!

Other Articles