VOORBESCHOUWING VOSSELAAR VV – BOCHOLT VV

Na de nul op zes van de voorbije weekends was het toch even wonden likken aan de Damburg. Niet dat we nu moord en brand gaan schreeuwen. Een twijfelachtig afgekeurd doelpunt in Hoogstraten, gemiste kansen tegen Hasselt: in beide wedstrijden waren er momenten waarop het allemaal anders had kunnen verlopen. Het mag natuurlijk ook niet blijven duren, en dus is puntenverlies in Vosselaar aangewezen, al was het maar voor onze gemoedsrust.

Vosselaar VV werkt momenteel zijn tweede seizoen in deze reeks af en heeft het vorig jaar bepaald knap gedaan, door als nieuwkomer te eindigen op de zesde plaats. Tegen KBVV wisten de Vosjes maar liefst vier van de zes punten weg te kapen en we herinneren ons nog levendig hoe moeilijk ze het ons toen twee keer hebben gemaakt, met hun krachten slopende en viriele spel, en ook wel hoe Carlo Palmans met een heerlijke trap in de slotminuut een onverhoopt punt wist thuis te houden – sommige goals verdienen het om niet vergeten te worden.

Soit, dit seizoen heeft Vosselaar het duidelijk moeilijk om het juiste ritme te vinden. Na een behoorlijke start lijkt het de laatste weken stroef te lopen, met eerst een stevige oplawaai van SV Temse en vervolgens een karige 1-1 bij hekkensluiter Heur-Tongeren.

VVV – KBVV, dat zijn momenteel twee ploegen op zoek naar zichzelf. Twee ploegen ook die snel weer willen aanknopen met puntengewin, te beginnen op zondagnamiddag!

Other Articles

Nieuws
Nieuws
WINST IN VOSSELAAR!

Leave a Reply