Voorbeschouwing Pepingen-Halle – Bocholt VV

Over een stilaan aflopend voetbalseizoen valt altijd heel wat te vertellen, maar dat dit seizoen er een is van gemiste kansen, mag duidelijk zijn. Neem nu vorige week. Na het teleurstellende gelijkspel van de voorgaande thuiswedstrijd tegen nummer voorlaatst Wijgmaal mocht het niet mislopen in opnieuw een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter – nummer laatst – Houtvenne. Hoe zuur was het om dan toch weer een gelegenheid te zien verdampen om een gouden zaak te doen in het periodeklassement, na nota bene een gemiste strafschop in de toegevoegde tijd…

De eerlijkheid gebiedt ons eraan toe te voegen dat we met een gelijkspel – net als eerder tegen Wijgmaal – vorige week al bij al niet mochten mopperen. Nederigheid is dus op zijn plaats, nu we met Pepingen-Halle ten derde male een team treffen dat vecht tegen de degradatie. In het verre Pepingen speelden we tot dusver één wedstrijd, die we verloren.

Het is natuurlijk ook niet allemaal kommer en kwel. Dat in deze reeks elke wedstrijd op zich staat en dus lastig is, weten we al langer dan vandaag. We vergeten ook niet dat we nauwelijks twee weken geleden nog gingen winnen bij Lyra-Lierse. Ook voor de derde periodetitel zijn we verre van uitgeteld, al lijken drie punten dan zondag wel een must.

Dit weekend staat onze jaarlijkse eetdag op het programma, dat betekent heel wat onbaatzuchtige helpende handen. Wij hopen onze jongens zondagavond in het Parochiehuis te zien binnenkomen met drie punten op zak. Succes!

Other Articles

ClubSportiefA-kern
ClubSportiefA-kern