Een punt in Pepingen…

… brengt ons weinig bij, jammer genoeg. Onze jongens domineerden de partij bij Pepingen-Halle, met veruit het meeste balbezit, maar waren offensief onmondig – net als de thuisploeg, overigens.

Toch was er dat ene moment. Had Alessio Allegria zijn voet nog tegen de bal moeten zetten en zo vanuit buitenspel een doelpunt zien worden afgekeurd? Jammer, maar als we eerlijk zijn, viel er qua zuivere doelkansen voor KBVV weinig meer te noteren.

Stijn Wertelaers van zijn kant kreeg nauwelijks één lastige bal te verwerken. Een doodbloedende partij eindigde zo zoals ze begon: op 0-0. Het seizoen lijkt aldus op zijn einde te lopen, met nog drie wedstrijden voor de boeg. Dat we vandaag met een onuitgegeven jonge spelerskern naar Pepingen reisden, mag natuurlijk wel een excuus zijn, maar feit blijft dat we in drie wedstrijden tegen de laatsten in het klassement amper drie puntjes behaalden.

Laten we eindigen op een positieve noot, wat zeggen we: op een zak positieve noten. Ons B-elftal – met ook al een aantal jeugdige Bocholtenaren – won bij Waterloos-Voorshoven en blijft in de running voor het kampioenschap. Onze dameselftallen wonnen tegen Valencia Piringen en speelden gelijk tegen het sterke Louwel.

Het laatste woord is voor dé sterren van het weekend: onze vrijwilligers. Een geslaagd eetdagenweekend en tegelijk twee dagen een drukke kantine gerund, dat verdient een dikke pluim. Chapeau en hartelijk dank aan alle mensen van goede wil!

Other Articles

ClubSportiefA-kern
ClubSportiefA-kern