Voorbeschouwing SK Tongeren – Bocholt VV

Drie op negen tegen de laatste drie in het klassement heeft onze hoop op een plek in de eindronde een deuk gegeven. Dit neemt echter niet weg dat het met nog drie wedstrijden te gaan nog mogelijk is. Met een toegekende licentie voor Eerste Nationale heeft onze club extrasportief alvast zijn werk gedaan, dan zou het natuurlijk mooi zijn als we in de eindronde alsnog een gooi kunnen doen naar promotie.

De volgende opdracht is een laatste derby. SK Tongeren wist ons in de heenronde in eigen Damburg te verschalken en won – niet onverdiend – met 0-2. Het hele seizoen wisten de Zuid-Limburgers acuut degradatiegevaar te vermijden en beleefden ze zo een rustig seizoen. Het lijdt echter geen twijfel dat derbywinst in de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen een mooie kers op de taart zou zijn.

Los van een eventuele kans op de eindronde hopen we dat onze jongens hun eergevoel laten spreken en in de Eburonenstad vol voor de drie punten gaan. Wat er dan eventueel nog mogelijk is, zien we na het weekend wel weer.

Succes!

Other Articles

ClubSportiefA-kern
ClubSportiefA-kern
Winst in Tongeren!