Volop voor de eindronde

Op zaterdagavond (19u30) verwelkomen we aan de Damburg hekkensluiter VC Houtvenne. Een makkie, gezien het klassement en de troosteloze laatste plaats van de bezoekers? Laten we alsjeblieft niet in die val trappen!

Ver moeten we immers niet graven in ons geheugen om een gepaste waarschuwing te vinden. Nauwelijks veertien dagen geleden kwam Olympia Wijgmaal op bezoek, voorlaatste in de stand, en na een negen op negen kon dat voor onze jongens toch niet anders dan een eitje worden? Wel, niet dus: KBVV slaagde er nooit in het tempo te verhogen en mocht na negentig minuten blij zijn dat het geen complete blamage was geworden.

Een verwittigd man is er twee waard, zeker nu onze jongens zichzelf met een stuntzege bij nummer twee Lyra-Lierse helemaal hersteld hebben van het onnodige puntenverlies tegen Wijgmaal. In het derde periodekampioenschap staan we – samen met Cappellen en Aalst – zelfs aan de leiding, dat kan niet anders dan een boost geven.

Al zou het ons verbazen als Houtvenne zich zaterdag gewillig naar de slachtbank laat leiden. De Antwerpenaren hebben het ons in de heenronde flink lastig gemaakt en een verdiend punt thuisgehouden – al is ’thuis’ relatief, op een bijveld van het Westelse Kuipke. In de winterstop is er dan met o.a. Joeri Dequevy nog flinke versterking bijgehaald, voorlopig echter zonder het verhoopte resultaat.

Wij hopen op een aantrekkelijke wedstrijd – en een overwinning!

Other Articles

ClubSportiefA-kern
ClubSportiefA-kern