Knappe overwinning op Lyra-Lierse

Na de ontgoochelende prestatie van vorige week hadden onze jongens iets goed te maken. Gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, temeer omdat een verplaatsing naar Lyra-Lierse op papier een loodzware opdracht is. De verhoopte reactie is er desondanks gekomen: na 90 minuten stond op het scorebord gisteravond een knappe 0-2 te blinken.

De eerste helft ging gelijk op, met enkele (kleine) mogelijkheden aan beide kanten. Vlak voor rust noteerden we wel een cruciale fase, toen een bal van de doelpaal in de handen van Stijn Wertelaers belandde. Daar kwamen we goed weg, en zo konden we met 0-0 de rust in.

In de tweede helft zagen we een sterk KBVV. Iets na het uur kregen we dan een strafschop na een duwfout in de zestien. De ook gisteren weer sterk spelende Regales toonde geen genade en het stond 0-1. Tien minuten later konden de boeken helemaal dicht, toen Azevedo perfect werd gelanceerd en koel afwerkte: 0-2. Onze jongens speelden de partij perfect uit en mochten drie knappe punten bijschrijven.

Cappellen verloor gisteren enigszins verrassend bij City Pirates, zodat we nog volop in de running zijn voor het derde periodekampioenschap en de eindronde. Dat noemen ze dan een goede zaak doen, dikke duim voor ons eerste elftal!

Other Articles

ClubSportiefA-kern
ClubSportiefA-kern