Voorbeschouwing Lyra-Lierse – Bocholt VV

Vorige zondag kondigde zich aan als erg veelbelovend, maar eindigde zowel voor het A- als voor het B-elftal op een ontgoocheling. Voor Bocholt B is nuance op zijn plaats: zij verloren dan wel de topper tegen Grote-Brogel, maar wonnen met een niet aflatende inzet de harten van de vele aanwezige toeschouwers in het Damburgstadion.

Jammer, maar het was net dat strijdershart dat we misten bij de jongens van ons A-elftal. De wedstrijd tegen Wijgmaal had eigenlijk altijd een overwinning moeten opleveren, maar KBVV liet zich in slaap wiegen en leed kostbaar puntenverlies in de strijd om een plaats in de eindronde.

Dit weekend maar even rechtzetten dan? Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Lyra-Lierse bivakkeert al het hele seizoen in de top twee, dan weet je dat je voor een lastige verplaatsing staat. De Lierenaren waren het seizoen ijzersterk begonnen, tot ze in… Bocholt een eerste nederlaag opliepen – sterke prestatie toen van onze elf – en in de wintermaanden Hoogstraten VV steeds meer afstand zagen nemen. De laatste weken doet L-L het in de thuiswedstrijden niet zo best, maar ons maak je niets wijs: zaterdag zullen ze er staan tegen KBVV.

Hoe dan ook belooft het een interessante confrontatie te worden, tussen twee ploegen die er in de heenwedstrijd een razend spannende topper van maakten. Hopelijk ook op zaterdagavond!

Other Articles

Transfernieuws
ClubSportiefA-kern