Voorbeschouwing Bocholt VV – Entité Manageoise

De Beker van België, dat betekent traditioneel de start van het nieuwe voetbalseizoen. En jawel, we hebben intussen al een ronde overleefd, maar met alle respect, vierdeprovincialer Puurs kon onmogelijk een waardemeter zijn. Zondag om 18u krijgen we Entité Manageoise over de vloer, een club uit Derde Nationale (een reeks lager dan KBVV), en dat wordt ongetwijfeld wél een serieuze test.

De Henegouwers – regio La Louvière – legden vorige week FC Turnhout met 2-1 over de knie, en Turnhout komt komend seizoen uit in onze reeks. Het mag duidelijk zijn dat Manage een stevige tegenstander zal zijn, zondag in de Axor Arena.

En onze jongens dan, horen we u zich luidop afvragen? Ook die vraag maakt ons benieuwd. De oefenwedstrijden brachten tot nu toe niets dan overwinningen, maar eerlijk gezegd hechten we daar weinig waarde aan. Er zijn heel wat jongens vertrokken, en er is heel wat – vooral jeugdig – talent bijgekomen, maar als u het ons vraagt, zou de mayonaise wel eens kunnen pakken.

Zondag graag een eerste bevestiging van ons optimisme? We volgen het met grote interesse!

PS Aangezien de wedstrijd tegen Manageoise een bekerwedstrijd is met gedeelde inkomsten, zal elke toeschouwer moeten betalen en zijn abonnementen NIET geldig. Dank voor uw begrip.

Other Articles

SportiefA-kern
De kop is eraf!
SportiefA-kern