De kop is eraf!

Het eerste weekend van augustus zorgt steevast voor heel wat nervositeit aan de Damburg, of beter gezegd in de Axor Arena.

Gisteren zaterdag waren er de jaarlijkse jeugdtornooien Wisseltrofee Kurt Vangompel (Elite, gewonnen door KRC Genk en OH Leuven) en Jacky Peeters Cup (Interprovinciaal, met als winnaars RC Hades en Zepperen-Brustem), en met vereende krachten is het een topdag geworden voor onze club – u kan de foto’s bekijken op de Facebookpagina ‘Bocholt VV Jeugd’. De enthousiaste reacties van de deelnemende teams spraken boekdelen. Dank aan de talrijke vrijwilligers die een handje hebben toegestoken!

Vandaag zondag dan, moest ons eerste elftal op bezoek bij Kalfort Puursica in het kader van de Beker van België. Dat is een vierdeprovincialer en hoe eenvoudig de opdracht ook was op papier, de klus moest natuurlijk wel worden geklaard. Met een deftige 0-6 op het scorebord hebben onze jongens gedaan wat ze moesten doen. Volgend weekend komt – enigszins verrassend – niet KFC Turnhout (komend seizoen reeksgenoot van KBVV) maar wel Entité Manageoise naar Bocholt.

We kijken terug op een geslaagd weekend en dat doet deugd. De kop is eraf!

Other Articles