Vol vertrouwen naar Mechelen

Hadden ze 2024 met een onnodige nederlaag in Lebbeke nog ingezet met een ontgoocheling, dan hebben onze jongens zich in twee heerlijke derby’s meesterlijk herpakt. Met een zwaar Mechels tweeluik op het programma wacht nu de stevige uitdaging om de plek in de top drie vast te houden.

Op zaterdagavond maken we de altijd verraderlijke verplaatsing naar Racing Mechelen. Verraderlijk inderdaad, want hoewel de Mechelse volksclub in een moeilijke periode zit en eerder deze week zelfs de coach zag vertrekken, kan Racing in goede en kwade dagen altijd rekenen op het hondstrouwe publiek. Als de Mechelse fans er zin in hebben – en dat hebben ze eigenlijk altijd – kan het in het Oscar Vankesbeeckstadion flink spoken, wie ook de tegenstander mag zijn.

Iemand in eigen rangen die dat kan weten, is onze nummer 10 Seppe Brulmans. Hij speelde niet erg lang in Mechelen, maar dwong er mee de promotie af naar Tweede Nationale en gaat sindsdien door het leven als Racingboy. We rekenen er natuurlijk wel op dat hij zaterdag het juiste doel viseert, zeker nu hij de laatste weken zo sterk presteert.

Er is geen club in onze reeks die meer passie uitstraalt dan Racing Mechelen. We staan dus voor een heet avondje, aangezien de thuisspelers erop gebrand zullen zijn om hun supporters nog eens een feestje te bezorgen. Maar niets is onmogelijk, zeker niet voor het sterke Bocholter elftal van dit seizoen, en dus proberen onze jongens ook zaterdag weer de drie punten mee te brengen naar Bocholt!

Other Articles

Club
Club