Vlotte zege tegen Wezel!

Het zou best kunnen dat de zenuwen toch wat gespannen stonden in het Bocholtse kamp. Puntengewin was aangewezen na de moeilijke start van het seizoen en daar kon maar best meteen werk van worden gemaakt. De eerste minuten tegen promovendus Wezel Sport waren voor de bezoekers, die iets te gemakkelijk richting Stijn Wertelaers mochten trekken. Na enkele verwittigingen resulteerde dit in het openingskwartier al in de 0-1.

Onze jongens moesten nu wel wakker schieten en dat deden ze ook. Wezel trok zich terug en maakte het KBVV wel erg gemakkelijk met een knullige owngoal (1-1). Nog voor de rust draaide Andrea Cascio – sterke wedstrijd – de situatie helemaal om (2-1) en mochten we enigszins gerustgesteld de pauze in.

In de tweede helft bleven onze elf de situatie controleren. Onze kwieke aanvallers maakten het de bezoekers lastig en toen Dylan Seys en Thomas Azevedo kort na mekaar erg knap de 3-1 en 4-1 aantekenden, waren we zegezeker. Wezel kwam nog even aandringen, scoorde de 4-2, maar geraakte niet meer verder.

Een goeie overwinning zeggen we dan, laten we nu maar proberen er een reeksje van te maken. Volgende week trekken we naar Houtvenne!