Update voorbereiding

Terwijl de werken aan de accommodatie de fase van afwerking ingaan en trainingen en oefenwedstrijden in frequentie toenemen – het is tenslotte al augustus – maken we ons op voor de eerste belangrijke afspraken.

Zaterdag worden de Wisseltrofee Kurt Vangompel en de Jacky Peeters Cup afgewerkt, gerenommeerde jeugdtornooien waarvoor we ook dit jaar weer behoorlijk wat eliteclubs ontvangen. O.a. KRC Genk, Standard Luik, KV Mechelen en FC Antwerp sturen teams naar Bocholt, dat beloven dus interessante partijen te worden.

Zondag dan (16u) speelt ons eerste elftal een eerste bekerwedstrijd, op verplaatsing bij de Henegouwse eersteprovincialer FC Snef. De voorbereiding bracht ons een nederlaag (0-2 tegen Patro Eisden) en drie overwinningen (bij FC Kaulille, SV Herkol en Echt VV), maar vooral heel wat speelgelegenheid voor heel wat spelers. Zondag gaat het voor het eerst om de knikkers, benieuwd welk basiselftal Rocky Peeters in lijn zal brengen.

U merkt het: de bal rolt weer, het nieuwe seizoen kondigt zich aan en blijft dit keer hopelijk coronavrij. We houden u op de hoogte!

Other Articles

SportiefA-kern
Bekernieuws
SportiefA-kern

Leave a Reply