Tijd voor nog eens een driepunter ….

U hebt het deze week misschien ook gezien: in de nieuwste aflevering van ‘De Spor’ noemde Sporting Hasselt-voorzitter Sam Kerkhofs Bocholt ‘een sterke ploeg’, ‘om rekening mee te houden’. Na de sterke tweede helft van onze jongens in de thuiswedstrijd tegen zijn team waren dat zeker geen loze woorden.
Jammer genoeg moeten we een maand later vaststellen dat onze jongens al het goede niet hebben kunnen bevestigen. Er was nog de (moeizame) zege tegen Tongeren, maar in het Mechelse tweeluik viel er jammer genoeg niets te rapen. Hoog tijd dus om het echte KBVV nog eens te laten opstaan en zaterdag bij RC Hades Kiewit Hasselt punten te pakken!
Al is dat natuurlijk ook weer gewoon een bijzonder lastige verplaatsing. De Kiewitnaren – Kiewitters? Kiewies? – maken een constant seizoen door en blijven zo netjes in de veilige middenmoot, met af en toe een leuke uitschieter zoals in de gewonnen thuiswedstrijd tegen de Hasseltse buren. Met (coach) Wim Mennes en (topschutter) Christophe Bertjens lopen er bij Hades overigens enkele mannen rond waar we in Bocholt mooie herinneringen aan hebben.
Mooie herinneringen, daar willen we er dit seizoen nog wel een paar van bijdoen. Onze jongens kunnen het goede voetbal van enkele weken geleden heus niet verleerd zijn, afspraak dus op zaterdagavond naast de Pukkelpopweide!

Other Articles

Club
Club