Super Saturday stelt niet teleur!

Het was nagenieten vandaag, na een zinderende voetbalavond in de Axor Arena. Bocholt VV B begon eraan om 18u en walste – voor een talrijk opgekomen publiek – over een machteloos Kaulille. De 5-1 eindstand sprak boekdelen.

Aansluitend speelde dan KBVV A tegen Sporting Hasselt. Ook daar trokken onze jongens oververdiend aan het langste eind, dankzij doelpunten van Vandersmissen en Lenaerts. Hasselt probeerde wel, creëerde sporadisch wat gevaar, maar moest toch vooral lijdzaam ondergaan. Het is indrukwekkend hoeveel progressie ons eerste elftal heeft gemaakt de laatste weken: het team van Tom Vandervee presenteert zich als een sterk blok dat nauwelijks iets weggeeft, zelfvertrouwen uitstraalt en steeds beter en dominanter gaat voetballen. Ook opvallend gisteravond: de basisplaats voor tiener Rik Jacobs. Er zit muziek in dit elftal, en de competitie is verre van gedaan!

Ja, dat was dus genieten aan de Damburg. Langs deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die hebben meegeholpen om er zo’n feest van te maken. Jullie zijn werkelijk onbetaalbaar!

Other Articles