Voorbeschouwing City Pirates – Bocholt VV

Met negen op negen behaalde ons eerste elftal de laatste weken een perfect rapport. De manier waarop de overwinningen tot stand kwamen, was ook nog eens overtuigend te noemen. Dan kan een verplaatsing naar de nummer voorlaatst toch geen probleem vormen? De vraag stellen is ze beantwoorden: neen, die logica gaat niet op in voetbal, en al zeker niet in een lastige reeks als Tweede Nationale B.

Laten we er ook de meest recente uitslagen van City Pirates maar eens bijnemen. Vorige week gingen de Piraten winnen bij de buren van Berchem Sport met… 1-5, als dat geen adelbrief is. De weken daarvoor werd het o.a. 1-1 tegen Lyra-Lierse en 0-0 op Sporting Hasselt. Het mag duidelijk zijn dat onze tegenstander van dit weekend een ploeg is die met het mes tussen de tanden strijdt voor het behoud. Zoals het echte piraten betaamt, natuurlijk.

Dat zou wel eens een interessante partij kunnen opleveren, morgenavond in Merksem. Bij winst mogen onze jongens meer dan ooit lonken naar de top van het klassement, laten we daar dus maar voor gaan!

Other Articles