Derby-time in de Axor Arena!

We staan voor een beladen weekend, dat is het minste dat we kunnen zeggen. Naast heel wat jeugdwedstrijden, spelen op zaterdagavond zowel Bocholt VV A als Bocholt VV B een derby waar we naar uitkijken. Super Saturday, de term was nooit zo van toepassing als nu.

Bocholt VV B ontvangt FC Kaulille, de laatste dorpsderby die overblijft na het verdwijnen van SK Lozen en Racing Reppel. Het is van het seizoen 1985-1986 geleden dat Kaulille nog voor een officiële competitiewedstrijd naar Bocholt kwam afgezakt, en als we ons mogen verwachten aan dezelfde ambiance als die van de heenwedstrijd (2-1 voor de blauw-witten), dan zal het de moeite zijn. Onze jongens zagen hun coach er eerder deze week de brui aan geven, en zullen gebrand zijn op een sterke prestatie in dit prestigeduel.

Ook voor de wedstrijd tussen KBVV A en Sporting Hasselt zullen de zenuwen gespannen staan. Onze jongens doen het de laatste weken goed en kloppen nadrukkelijk op de poort van de top vijf. Hasselt ging als een raket van start, pakte de eerste periodetitel, maar is intussen afgegleden naar een plek in de subtop. Voor beide ploegen zou een driepunter zaterdag van groot belang zijn.

Dat wordt dus wat, op zaterdagavond. Zij willen winnen, en wij willen winnen, en dat maal twee. Dat het er aan de Damburg zal stuiven, staat buiten kijf. Twee derby’s voor de prijs van één: u komt toch ook?

Other Articles

Club
Gewonnen in Lille!