Rony Vangompel stopt aan het einde van het seizoen

Het was even slikken dit weekend, toen Rony Vangompel (55) liet weten volgend seizoen niet langer sportief verantwoordelijke te zullen zijn van Bocholt VV. Als reden gaf Rony ‘verschillen in visie’ binnen de club aan.

Nadat hij 25 jaar geleden als speler-trainer al de architect was van de grootste successen in onze clubgeschiedenis (kampioen in Eerste Provinciale en Bevordering), keerde Rony Vangompel tien jaar geleden terug op het oude nest. Eerst als trainer, later als sportief verantwoordelijke. De laatste jaren superviseerde hij het volledige sportieve gebeuren binnen Bocholt VV, en in alle geledingen van de club werd hij daar erg om gewaardeerd.

Wat de toekomst nu brengt, is momenteel nog niet aan de orde. Het is sowieso de bedoeling dat de sportieve continuïteit zal worden gegarandeerd, zowel wat betreft de eerste elftallen als de jeugdopleiding. Bocholt VV zal in een snel evoluerend voetballandschap steeds proberen een gezonde en kwalitatieve werking te verzekeren voor spelers en speelsters, trainers en ouders. 

Niets blijft immers eeuwig duren, en al zeker niet in voetbal. Rony Vangompel heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor zijn club en zal een leegte achterlaten. Hoe dan ook blijft hij een vriend van het huis en zal de deur bij Bocholt VV voor hem altijd blijven openstaan.

Other Articles

Club