Opnieuw geen punten

Een verplaatsing naar City Pirates is een verhaal van lange duur, met zelfs in het weekend de gekende problemen op de Antwerpse ring. Als je dan met een nieuwe nederlaag de bus op moet, duurt de rit nog eens dubbel zo lang – nee, onze jongens beleefden niet hun beste avond gisteren.

De Piraten hebben het water aan de lippen staan en vochten voor hun laatste kans. Na twintig minuten waren we ook nog eens twee Bocholtenaren kwijt, zowel Andrea Cascio als Lorenzo Noviello moesten met ernstige blessures worden vervangen. Toch kregen we nog een prima doelkans, maar Rik Jacobs kreeg de bal niet in het doel.

Na de rust veranderde er niet veel. De thuisploeg moest het vooral hebben van veel goede wil, terwijl onze jongens offensief (opnieuw) maar weinig klaar kregen. Op het uur werd een fout in de Bocholter verdediging genadeloos afgestraft (1-0) en toen de jonge thuisdoelman een schot van Arne Bussels knap wist te redden, beseften we dat puntengewin ook in Merksem weer moeilijk zou worden. Tot overmaat van ramp diende ook Thomas Azevedo het terrein nog geblesseerd te verlaten.

Nul op negen, daar wordt natuurlijk niemand vrolijk van. Volgende week maken we de verplaatsing naar Belisia en daarna ontvangen we ploeg in vorm Lyra-Lierse, dat is nog een ander paar mouwen dan de hekkensluiter van de reeks. Laten we ons deze week maar even bezinnen en dan in Bilzen proberen punten te pakken. Life goes on!

 

 

Other Articles

Club