Opnieuw een gelijkspel

In de schaduw van het WK speelden Berchem Sport en Bocholt VV op zaterdagvond 0-0 gelijk in wat gerust een behoorlijk vervelende wedstrijd mag worden genoemd.

Onze jongens kwamen pas erg laat aan in Berchem – zelfs op zaterdag kan je in het Antwerpse staan aanschuiven – en zagen de aftrap (een beetje) verlaat. KBVV toonde al snel erg veel goeie wil en de bijhorende drang naar voren, al bleef het grote gevaar toch uit: 0-0 aan de rust.

Ook na de rust kon de wedstrijd alle kanten uit. Er kwamen kansjes aan beide kanten, maar niemand gaf de indruk sterk genoeg te zijn om het laken naar zich toe te trekken. In het slot van de wedstrijd kregen we nog enige spanning, maar de thuisploeg trof de lat en KBVV geraakte nauwelijks aan echte doelkansen – en zo bleef het bij 0-0.

Een punt op verplaatsing is nooit slecht, en dus richten we het vizier alvast op volgende week. In de Axor Arena tegen Turnhout, we kunnen dan wel roepen dat het van te moeten is, maar daar schieten we ook niet veel mee op. Laten we dus maar gewoon volgend weekend afwachten, en vooral ook de rust in de tent bewaren. Zoals gezegd: alles komt goed.

Other Articles