Voorbeschouwing Bocholt VV – FC Turnhout

Het WK in Qatar is nog steeds in volle gang, al voelde vandaag natuurlijk een beetje als een eindpunt, nu onze Rode Duivels ondanks een sterke wedstrijd tegen vice-wereldkampioen Kroatië uit het tornooi liggen. Dat met Leandro Trossard een voormalige (jeugd)speler van Bocholt VV een uur lang mee het vuur aan de schenen heeft gelegd bij de sterke Kroaten, is meteen een mooi bruggetje naar onze wekelijkse voorbeschouwing. Life goes on.

Onze jongens moeten nog een drietal keer aan de bak voor het kerstreces, en krijgen dus nog drie kansen om zich in veiligere wateren te begeven. Twee hoopgevende gelijke spelen hebben ons resultaatgewijs immers niet veel vooruit geholpen. Komende zondag ontvangen we FC Turnhout in de Axor Arena, en een driepunter zou zowel in het klassement als in de kopjes welgekomen zijn.

De bezoekers uit Turnhout tellen welgeteld één punt minder dan onze jongens. Vorig seizoen wisten ze te promoveren uit Derde afdeling, en als nieuwkomer mogen we dus wel stellen dat ze best goed meedraaien – alles hangt immers zo ongezien dicht bij mekaar. FC Turnhout is een soort van nakomeling van het roemruchte KV Turnhout, en vaart sinds de fusie een realistische koers, niet zonder succes.

Dat wordt zondag dus weer een pittig duel, zoals elke week eigenlijk, en in tegenstelling tot vandaag de Rode Duivels, hopen we zondag wel nog eens te mogen juichen. Bocholt VV – Turnhout, een interessante wedstrijd waar u niet wil ontbreken!

Other Articles

Club
Club