Negen op negen!

In een typische eindeseizoenswedstrijd hebben onze jongens gisteravond tegen het tot degradatie veroordeelde Londerzeel gedaan wat ze moesten doen: winnen.

De bezoekers waren nochtans best goed aan de partij begonnen en wisten tot tweemaal toe het doelhout te raken. Nog voor het halfuur viel routinier en organisator Toon Lenaerts uit en mocht de jonge Liam Bollen invallen. Een mooie kans voor Liam – die prima zijn streng wist te trekken – maar nog maar eens een kwetsuur erbij voor de zo gehavende Bocholter spelerskern. Aan de rust hingen de bordjes hoe dan ook nog gelijk.

Na de pauze trokken onze jongens nadrukkelijker richting het bezoekende doel en toen Seppe Brulmans topschutter Dylan Seys in het straatje stuurde, was het raak: 1-0. Wie dacht dat de wedstrijd nu wel beslist was, zat echter fout. Gelukkig deed doelman Stijn Wertelaers ook vandaag zijn duit in het zakje en hield hij voor de tweede week op rij zijn netten schoon. Toen Dylan Seys een penalty verzilverde (2-0), mochten de boeken wel dicht.

Dat maakt negen op negen, mooi toch? Ondanks heel wat afwezige titularissen, maar met een prima instelling zorgen onze jongens zo voor een mooi einde van het seizoen.

Op vrijdagavond maken we de korte verplaatsing naar Wezel!

Other Articles