Billijk gelijkspel

De leider kwam op bezoek in Bocholt, en dan hopen we natuurlijk op een stunt. Het sterke Hoogstraten maakte zijn status vanavond slechts gedeeltelijk waar.

De Antwerpenaren zijn tot dusver zonder discussie de beste ploeg van Tweede Nationale B, maar vroegen geen licentie aan voor Eerste en zitten dus een beetje tussen wal en schip. Dat de spelers nog voor de titel willen gaan, was vooral in de eerste helft duidelijk. HVV voerde de forcing en kwam met o.a. een bal op de deklat een paar keer erg dicht bij de openingstreffer.

Na de rust veranderde het spelbeeld en nam Bocholt VV het heft in handen, met veel inzet en bijwijlen prima voetbal. Jammer dat de laatste pass er nooit kwam, waardoor vijfsterrenkansen uitbleven. De wedstrijd tussen Bocholt VV en Hoogstraten VV – dat nog een speler zag worden uitgesloten – eindigde niet onlogisch op 0-0.

Terechte uitslag? Jawel. Zij de eerste, wij de tweede helft. Volgende week komt Sporting Hasselt op bezoek, en we rekenen bij onze jongens op dezelfde grinta als vandaag. Op naar een flinke derby, wat zeggen we, op naar dé derby!

Other Articles