Voorbeschouwing Bocholt VV – Hoogstraten VV

Het weekend werd gisteravond op positieve wijze ingezet door Bocholt VV B, dat op overtuigende wijze Lutlommel B klopte en volop kan blijven inzetten op de titel in Vierde Provinciale D. Laat het onze jongens van het A-elftal inspireren, nu zij vanavond voor een zware opdracht staan tegen leider Hoogstraten VV.

Met medio februari amper tien verliespunten op het conto mogen we stellen dat Hoogstraten deze competitie domineert. Negen punten voorsprong op eerste achtervolger Lyra-Lierse, en maar liefst 21 op het nochtans ambitieus gestarte Bocholt VV, het zegt iets. In de heenwedstrijd hadden onze jongens ook al weinig in de pap te brokken: 4-1, en daar was weinig op aan te merken.

Durven we vanavond hopen op beter? Ja, toch wel. De overwinning die KBVV vorige week boekte in Diegem was verdiend, en de ziekenboeg loopt stilaan leeg. Dat we in onze spelerskern over voldoende kwaliteit beschikken om het elke tegenstander lastig te maken, staat buiten kijf. Een stunt tegen de soevereine leider zou wat ons betreft zomaar mogelijk moeten zijn.

Other Articles

Club
Club
Billijk gelijkspel