Winst bij de leider!

Weinig enthousiasme op de foto, maar schijn bedriegt en de fotograaf heeft ongetwijfeld op een verkeerd moment afgedrukt. Wat onze jongens vanmiddag hebben klaargespeeld op het terrein van leider FC Cappellen, verdient namelijk applaus op alle banken: met 1-2 gewonnen en zo gestaag richting subtop, je kan moeilijk beter doen op een zondagnamiddag.

De wedstrijd kon nochtans niet slechter beginnen. Het duurde nauwelijks vijf minuten of Cappellen wist de 1-0 al achter Stijn Wertelaers te leggen. Onze jongens behielden de rust, zagen een lokale speler een domme tweede gele kaart pakken en scoorden op het halfuur de gelijkmaker via Arne Bussels: aan de rust stond het 1-1 in een wedstrijd die alle kanten op kon.

De tweede helft verschilde niet erg van de eerste. Cappellen was op zijn hoede voor een Bocholt VV in overtal, en onze jongens wachtten rustig de gebeurtenissen af. Een kwartier voor tijd was het dan invaller Jordy Mathei die 1-2 scoorde, maar de wedstrijd was verre van voorbij. De thuisploeg lanceerde een offensief via hoekschop(pen), maar ook KBVV kreeg nog kansen, zodat de 1-2 eindstand al bij al niet onlogisch was. Ontgoochelend voor de thuisploeg wellicht, en een enorme opsteker voor onze jongens, die nu weer omhoog mogen kijken in het klassement.

Dikke proficiat Bocholt VV, volgende week naar Diegem!