Voorbeschouwing Cappellen FC – Bocholt VV

Met de verplaatsing naar Kapellen krijgen onze jongens zondag een loodzware opdracht voorgeschoteld. De 116 jaar oude club FC Cappellen mag dan een éminence grise van het Belgisch voetbal zijn, dit seizoen dartelt ze als een jonge hinde door de competitie. 18 punten op 21, de meeste goals voor en de minste tegen, 2-5 op Turnhout, 0-3 bij City Pirates, 0-3 in Berchem en 2-0 tegen Lyra-Lierse: dat zijn klinkende resultaten. Zeggen dat het zondag moeilijk zal worden, is dan ook een open deur intrappen.

Nu is het natuurlijk wel zo dat onze jongens de voorbije weken vertrouwen hebben getankt. Bocholt VV ging winnen bij RC Mechelen – en laat onze komende tegenstander net daar de enige nederlaag hebben geleden – en klopte vorige week hekkensluiter City Pirates op overtuigende wijze. Of we hieruit mogen afleiden dat we het zondag de fiere leider lastig gaan maken, valt natuurlijk af te wachten.

Een ding staat vast: in een competitie als die van Tweede Amateurklasse B kan iedere wedstrijd alle kanten uit. Er zullen mogelijkheden komen in Kapellen, de kunst is natuurlijk om die momenten met twee handen te grijpen.

Succes Bocholt VV!

Other Articles

Club