Voorbeschouwing SV Belisia – Bocholt VV

De overwinning van vorige week tegen Londerzeel heeft deugd gedaan. Onze jongens gingen – vooral na de pauze – vrank en vrij hun kans en de driepunter was verdiend. Hopelijk heeft het voor een vertrouwensboost gezorgd en wordt er zondag in Bilzen een vervolg gebreid.

De opdracht lijkt immers aartsmoeilijk. Thuisploeg Belisia – een piepjonge fusieclub – heeft zich dit seizoen een ijzersterke thuisreputatie bijeengespeeld en liet zich op eigen terrein enkel verrassen door Lyra-Lierse. Bovendien werd de voor nieuwjaar al zo regelmatig presterende spelerskern nog uitgebreid met het gevaarlijke aanvallende duo Timmermans – Martin-Suarez, zodat een verplaatsing naar het Belisia van coach Luc Nilis meer dan ooit een hachelijke onderneming lijkt. 

Maar nogmaals, ook die van Bocholt VV hebben het vorige week goed gedaan, ondanks vier afwezigen, en zijn hopelijk vertrokken voor een sterke periode. Puntenwinst bij de nummer drie in de rangschikking zou daarbij zondag natuurlijk een ideaal vervolg zijn.

Wij duimen alvast!

Other Articles

Club
Club
Zure nederlaag