VOORBESCHOUWING SPOUWEN-MOPERTINGEN – BOCHOLT VV

De verplaatsing die ons morgenavond (jawel, u leest het goed: op vrijdag) wacht, durven we gerust een van de lastigste van het seizoen noemen. Spouwen-Mopertingen mag dan al een kwakkelende start hebben genomen, met een forse 0-6 bij streekgenoot Heur-Tongeren stelde SpoMo vorige week orde op zaken. Neem daarbij de sterke thuisreputatie die geel-blauw vorig seizoen bij mekaar voetbalde, de jammerlijke gewoonte van onze jongens om derby’s op verplaatsing te verliezen, en ons punt is gemaakt.

Nou nou, dat is wel erg negatief, horen we u zuchten, met 9 op 12 hebben we toch een geslaagde start gemaakt? Dat is natuurlijk zo, maar we spelen graag even advocaat van de duivel door aan te stippen dat we al drie keer in eigen huis mochten spelen, en hopen dat onze jongens morgen ook op verplaatsing bevestigen.

Spouwen-Mopertingen brengt onder leiding van een eigenzinnige en gepassioneerde coach elk jaar een stevig elftal tussen de lijnen. We mogen er dan ook vanuit gaan dat de slechte start een vertekend beeld heeft gegeven, en dat de geel-blauwe trein mogelijk pas vorige week echt is vertrokken. Aan Bocholt VV om deze een halt toe te roepen!

Other Articles

Nieuws
Nieuws

Leave a Reply