Voorbeschouwing Houtvenne – Bocholt VV

Na de zinderende partij van vorige zondag tegen Lyra-Lierse maken onze jongens zich op voor een verplaatsing naar Westerlo, waar onze tegenstander FC Houtvenne dit seizoen haar thuiswedstrijden afwerkt. De omstandigheden zullen alvast helemaal anders zijn, op een bijveld van het Westelse Kuipke, maar de opdracht blijft ongewijzigd: opnieuw drie punten pakken.

Houtvenne is geen bekende naam in het nationale voetbal, waar het sinds vijf jaar vertoeft. Geen geringe prestatie voor een club uit een kleine deelgemeente van Hulshout. Het aantal onderlinge duels met Bocholt VV is dan ook beperkt (eentje maar, goed een jaar geleden), maar dankzij Wikipedia hebben we toch een raakpuntje gevonden: na enkele prima jaren in Bocholtse loondienst heeft onze voormalige doelman Sven Van der Jeugt ook bij Houtvenne een jaar het doel verdedigd.

Dat de thuisploeg de laatste plaats in de rangschikking bekleedt, mag ons alvast geen vals gevoel van veiligheid geven. Vorig weekend ging Houtvenne winnen bij de buren van Wijgmaal, en het lijdt geen twijfel dat de Antwerpenaren ook thuis tegen Bocholt VV punten zullen willen pakken. Maar goed, lastig is het elke week. Onze jongens zijn in de winning mood en willen natuurlijk ook een verlengstuk breien aan hun knappe 12 op 12.

Veel succes!

Other Articles

Club