Voorbeschouwing Hoogstraten VV – Bocholt VV

Het openingsweekend bracht onze club niets dan enthousiasme, en daar was de moeizame maar verdiende overwinning tegen City Pirates natuurlijk niet vreemd aan. Onze jongens deden het met overleg en bijwijlen vloeiende combinaties, maar we zullen wel niemand verrassen als we zeggen dat het nog ontbreekt aan die laatste, splijtende pass. Dat er sinds de zoutloze bekerwedstrijd tegen Oudenaarde stelselmatig beterschap te noteren viel, is dan weer een onmiskenbaar pluspunt. Benieuwd of de opwaartse lijn zaterdag in Hoogstraten kan worden doorgetrokken.

Als vaste klanten in Derde Nationale en later de Tweede Amateurklasse hebben KBVV en HVV in de laatste twee decennia een flinke onderlinge geschiedenis opgebouwd, en al helt de balans nipt over in onze richting (3 overwinningen tegen 2), een wandeling in het park is een wedstrijd in het verre Hoogstraten nooit. De openingspartij van rood-wit vorige week in Berchem liet al helemaal geen ruimte voor twijfel: onder impuls van uitblinker Naqqadi kneep Hoogstraten de tegenstander fijn met overtuigende 1-4 cijfers.

Met twee ploegen die al drie punten op zak hebben en ook nog eens gekend staan als positief ingesteld, zou het zaterdagavond weleens een mooie pot voetbal kunnen worden. Niet twijfelen, het is de rit naar de Noorderkempen meer dan waard!

Other Articles

Club
Club
Flink de boot in

Leave a Reply