Voorbeschouwing Hades – Bocholt VV

Met nog twee speeldagen te gaan, gaan Hades en Cappellen nek aan nek de laatste rechte lijn in richting kampioenstitel. Het sterke Hades verkocht vorige week het ambitieuze Belisia nog een ferme tik en zal ook tegen Bocholt VV zondag de punten willen thuis houden. Als dat lukt en Cappellen verliest, dan is de thuisploeg kampioen!

Hoewel ze geen licentie hebben voor promotie, lijken de Hasselaren vastberaden om de (symbolische) titel te pakken en dat is toch een beetje een verrassing, aangezien voor het seizoen naar andere teams werd gekeken voor de favorietenrol. Coach Mirko Licata kennen we natuurlijk nog van zijn periode in Bocholt en dus weten we dat hij als geen ander zijn spelers kan motiveren om voor elkaar door het vuur te gaan. Die spelers kennen mekaar intussen ook zeer goed, aangezien ze vaak al jaren bij Hades vertoeven.

En onze jongens dan? Als lammetjes op de slachtbank? Niet als het van coach Tom Vandervee afhangt. Van uitbollen is alleszins nog geen sprake: het trainingsritme blijft ongewijzigd en met een winstmatch zondag in Kiewit is er nog een (kleine) kans op een plaatsje in de eindronde.

Dat zou dus wel eens een pittige derby kunnen worden. Succes KBVV!

Other Articles

Club
Inkomende transfer