Voorbeschouwing FC Lebbeke – Bocholt VV

‘Een dieptepunt’, zo omschreef onze T1 Tom Vandervee de wedstrijd van vorig weekend tegen Hades. Onze jongens lieten zich aftroeven door een gretig Hades, slaagden er nooit in enige grip op de wedstrijd te krijgen en ontsnapten – mede dankzij onze doelman – aan een flink pak rammel: dan mag je inderdaad spreken van een dieptepunt. Laten we het kind echter toch ook maar niet met het badwater weggooien. Nul op zes is niet om over naar huis te schrijven, maar hoeft ook geen drama te zijn, net zomin als de voorafgaande negen op negen een wereldprestatie hoefde te worden genoemd. Feit is natuurlijk dat in voetbal het resultaat het einddoel is, en dus zal de druk op ons jonge elftal wel weer wat groter worden.

Op zaterdagavond wacht alvast een nieuwe kans om puntjes te sprokkelen. Meer bepaald in Lebbeke, een rustige gemeente in de Denderstreek en voor onze club de enige verplaatsing in de provincie Oost-Vlaanderen. Het lokale FC Lebbeke is een nieuwkomer op het niveau van Tweede Nationale en kende – net als Bocholt VV – een wisselvallige start. Met negen punten zitten de geel-blauwen in de gevarenzone en dus zal puntengewin zaterdag welgekomen zijn.

Een verre verplaatsing voor een lastige wedstrijd, er zijn eenvoudigere opdrachten. Wij hopen dat de Bocholter neuzen morgen weer allemaal in dezelfde richting staan, want jonge groep of niet, als er opnieuw een blok wordt gevormd, kunnen we overal punten pakken.

Succes!

Other Articles

Club
Communiqué
Club