VOORBESCHOUWING Diegem Sport – Bocholt VV

Met een zware wedstrijd op een zwaar veld tegen een zware tegenstander kondigt de verplaatsing van komende zondag zich aan als… bijzonder zwaar. Diegem is een tegenstander die we al jaren kennen, maar toch nog weet te verrassen, niet in het minst in de heenwedstrijd, toen de Brabanders onze jongens na de rust van het kastje naar de muur speelden, met flitsende combinaties en een indrukwekkende pressing. Dat het Diegem van die oktoberavond op heden slechts de negende plaats in het klassement bekleedt, is voor ons een raadsel.

Ze zullen wakker moeten zijn zondag, die van Bocholt VV, willen ze in Diegem niet met lege handen afdruipen. De weersomstandigheden beloven episch te worden en de thuisploeg zal na drie gelijke spelen nog wel eens een driepunter willen scoren, om de kloof met de kelder van het klassement niet akelig te zien verkleinen.

Daarover gesproken: ook KBVV kan maar beter punten pakken. Bij een derde nederlaag op rij dreigen ook wij voorzichtige blikken over de schouder te gaan moeten werpen… Maar zo ver zijn we nog niet. Het was ook niet allemaal slecht, de laatste weken, en we zagen ook wel de wil om er iets van te maken. Hopelijk lukt het zondag wel, op verplaatsing in de Brusselse rand.

Succes!

Other Articles