Ronny Schuermans geeft de fakkel door

Hij had het al langer aangekondigd, maar het nieuws komt toch koud op de nek vallen: Ronny Schuermans zal volgend seizoen niet langer onze keepers trainen en fungeren als assistent-coach. Nadat hij in de vroege jaren ’90 zijn spelersloopbaan startte in het doel van Bocholt VV en het als doelman van Verbroedering Geel zelfs tot in Eerste Nationale schopte, keerde hij medio 2013 terug op het oude nest als assistent van Rony Vangompel. Het voelde meteen weer vertrouwd aan. Met elke latere hoofdcoach werkte Ronny perfect samen, en dat typeert de mens.

Een fijne, joviale man met een hart voor de club zien we natuurlijk niet graag vertrekken. We zijn er echter van overtuigd dat we Ronny ook in de toekomst nog vaak zullen terugzien in het hem zo vertrouwde Damburgstadion, en we wensen hem dan ook van ganser harte veel succes en veel plezier in alles wat zijn pad nog kruist.

De taak van keepertrainer zal volgend seizoen worden ingevuld door Tom Pennemans (37), die momenteel de keepers in onze jeugdopleiding traint. Tom was eerder als speler al actief bij Bocholt VV, beschikt over heel wat ervaring en we twijfelen er niet aan dat hij geschikt is voor de job. Succes Tom!

Other Articles