VOORBESCHOUWING BOCHOLT VV – SV TEMSE

Vrijdagmiddag, dat betekent hoe dan ook bijna weekend en er staat weer heel wat lekkers op het menu au Stade Damburg. Indien u dat wenst, kan u vanavond al aanschuiven voor het voorgerecht, het hors-d’oeuvre, met de wedstrijd van onze beloften tegen Leopoldsburg. De jongens van coach Gunther Aerts doen het ook dit seizoen weer erg goed, met leuk en verzorgd voetbal, vaak klinkende resultaten en de eerste plaats in het klassement.

Morgen dan zijn er uiteraard de wekelijkse jeugdwedstrijden, maar de hoofdschotel – le plat de résistance – wordt ongetwijfeld op zondag geserveerd, wanneer ons eerste elftal, nummer drie in de stand, het opneemt tegen de nummer twee.

KSV Temse mag een nieuwkomer worden genoemd in onze reeks, aangezien het vorig seizoen nog uitkwam in de A-reeks. Toch is de club reeds een habitué op dit niveau: sinds 2009 meer bepaald, toen KSV de titel wist te pakken in Bevordering. Wist u trouwens dat de club in 1945 geboren is uit de fusie van FC Temsica en Temsche SK? Geef toe, een weetje dat kan tellen.

Dit seizoen doen zowel Bocholt VV als Temse het uitstekend, en bedraagt het verschil tussen beide teams nauwelijks drie punten. Koploper Hasselt staat dit weekend voor de altijd lastige verplaatsing naar Berchem en dus wordt het hoe dan ook een interessant weekend in de top van het klassement.

Met zowel de Sint als de Prins verwachten we zondag overigens hoog bezoek in het Damburgstadion – hopelijk bent u dan ook van de partij, beste supporter!

Other Articles

Nieuws
WINST IN VOSSELAAR!
Nieuws
WINST IN DE TOPPER!

Leave a Reply