Voorbeschouwing Bocholt VV – SK Londerzeel

Zaterdag aanstaande begint Bocholt VV aan de nieuwe competitie, en met SK Londerzeel mogen we ons meteen verwachten aan een tegenstander van formaat. Inderdaad, we herinneren we ons nog maar al te goed het pak rammel (4-0) dat we min of meer een jaar geleden kregen van de rood-blauwen – al maakte de nipte overwinning na nieuwjaar wel wat goed. Een blik op de opstellingen van vorig seizoen leert ons dat nog heel wat namen in Londerzeel zijn gebleven, en dat we zaterdag maar beter op onze hoede zijn.

In tegenstelling tot wat u net las, is er bij Bocholt VV natuurlijk wél heel wat veranderd. Onze spelerskern werd grondig verjongd en dus is het afwachten wat dat jeugdige enthousiasme vermag tegen ervaren mannen als die van Londerzeel. Het is natuurlijk ook niet zo dat we komende zaterdag een bende kleuters de wei injagen, helemaal niet zelfs: zoals T1 Tom Vandervee eerder deze week al aanhaalde, rekenen we op de geroutineerde as om het jonge geweld in goede banen te leiden.

Dat zou dus wel eens een interessante pot voetbal kunnen worden, en als u op tijd komt, krijgt u er twee voor de prijs van één. Inderdaad, voor het A-elftal (20u) speelt zaterdag ook Bocholt VV B een eerste keer thuis, meer bepaald tegen Kattenbos Sport (18u).

Succes aan al onze teams!

Other Articles

Club
Hoopvol begin