Voorbeschouwing Bocholt VV – SK Londerzeel

Daar zijn we weer, wat is het een tijd geleden. Laten we de zaken maar benoemen zoals ze zijn: dat coronavirus heeft wat te betekenen. Voor het derde seizoen op rij zitten we met een verminkte competitie, maar al stijgen de besmettingscijfers nog dagelijks, nu lijkt er stilaan toch licht aan het einde van de tunnel.

Na een noodgedwongen verlengde winterstop hervat ons eerste elftal zondag met een thuiswedstrijd tegen Londerzeel. De Brabanders staan één plaatsje hoger in de rangschikking en dus mogen we ons verwachten aan een stevige tegenstander. De heenwedstrijd eindigde in een stevig oplawaai voor onze jongens, al menen we ons te herinneren dat de cijfers overdreven waren. Hoe dan ook betekende het de zwanenzang voor onze toenmalige coach en dat is altijd een pijnlijk moment.

Wat mogen we in de huidige omstandigheden nog verwachten van deze competitie? KBVV leek de ploeg in opmars na een mislukte start, maar schoot zichzelf in de voet met een ontgoochelende nul op negen in december. De voorsprong van leider Hoogstraten lijkt onoverbrugbaar, en dus is het aangewezen om de zaken wedstrijd na wedstrijd te bekijken. Kwaliteit moeten we in elk geval genoeg hebben, dat hebben we in de heenronde – bij momenten – ook wel gezien, maar om nog mee te doen voor pakweg een eindrondeticket, zal de wisselvalligheid er toch uit moeten.

Wedstrijd na wedstrijd, te beginnen tegen Londerzeel. Wat het wordt, weten we pas zondag rond de klok van vijf, in elk geval zijn we blij dat de bal weer mag rollen!

Other Articles

Club
Fijne feestdagen!
Club