VOORBESCHOUWING BOCHOLT VV – SINT-NIKLAAS

De overwinning op de openingsspeeldag tegen Berchem heeft bijzonder veel deugd gedaan. Er was nogal wat gedoe omtrent het laattijdige vertrek van Henry Odutayo en de al even laattijdige komst van Gillian Vaesen, en na een matige voorbereiding was het koffidik kijken of ons elftal competitief genoeg zou zijn om een titelkandidaat in de ogen te kijken. Gelukkig zat de spirit er vanaf het beginsignaal in en toonden onze jongens dat ze ook dit jaar alles in huis hebben om een hartig woordje mee te spreken.

Dit weekend komt SK Sint-Niklaas op bezoek, een club met een zekere traditie, of zo lijkt het althans. Met stamnummer 221 van de oorspronkelijke Sint-Niklaassche Sportkring, die het seizoen 1984-’85 nog mocht starten in Eerste Klasse, heeft het huidige SK eigenlijk niets te maken. De club die zondag naar Bocholt komt, is gegroeid uit het oorspronkelijke Nieuwkerken en moet met oprichtingsjaar 1993 zowat de jongste club zijn in onze reeks. De club heeft hoe dan ook de wind in de zeilen, met een uitgebreide jeugdwerking en moderne accommodatie, en sloot het vorige seizoen in de A-reeks van Tweede Amateur af op een fraaie zesde plaats.

Zowel Bocholt VV als Sint-Niklaas wonnen vorige week hun openingswedstrijd, dus laten we hopen dat dit gegeven beide teams inspireert tot een open en aantrekkelijke wedstrijd. Met dan ook nog onze jeugdspelers rond het veld voor de jaarlijkse ploegenvoorstelling lijkt een mooie namiddag alvast verzekerd!

Other Articles

Nieuws
Nieuws
ZES OP ZES!

Leave a Reply