VOORBESCHOUWING BOCHOLT VV – FC DUFFEL

Komend weekend speelt ons eerste elftal thuis tegen FC Duffel en met een propere 12 op 15 in de achterzak, en tegen het nummer elf in de rangschikking, zou je kunnen zeggen dat we er ontspannen naartoe leven. Niets is minder waar. Ten eerste is de bal rond en kan in onze reeks zomaar alles gebeuren, en ten tweede is dat Duffel echt niet zo’n hapklare brok als de scorebordsupporter zou kunnen geloven.

In het verleden hebben we het immers steeds flink lastig gehad met het stevige rood-gele blok, zeg bij uitbreiding gerust met alle teams uit de groot-Antwerpse regio. Als we bovendien de seizoensstart van FC Duffel nader bekijken, stellen we vast dat er weliswaar al tweemaal werd verloren, maar dan wel tegen leidersploegen Hasselt en Temse. Toch een verzachtende factor. In de Beker deed Duffel het dit seizoen bovendien erg goed, met onlangs een zestiende finale op Stayen.

In ons Bocholter kamp zal het nog steeds moeten gebeuren zonder Christophe Bertjens. Vorig weekend bleek dat alvast geen onoverkomenlijk probleem, aangezien onze jongens – vooral in de tweede helft – thuisploeg Spouwen-Mopertingen genadeloos vastzetten en uit verband speelden. Zondag tegen Duffel hopen we op een mooi verlengstuk van dit topresultaat.

KBVV – Duffel, het zal wel weer een stevige wedstrijd worden, komt u het zondag met eigen ogen aanschouwen!

Other Articles

Nieuws
Nieuws
EN OPNIEUW 4-0!

Leave a Reply