Voorbeschouwing Bocholt VV – Diegem Sport

De wedstrijd bij Cappellen FC heeft vorige week niet gebracht wat we ervan hadden gehoopt. Niet dat onze jongens zoveel minder waren in het veldspel, nee het was een draak van een wedstrijd die niet beter verdiende dan 0-0. Het is natuurlijk zo dat je eenmaal in de hoek waar de klappen vallen niet op veel meeval moet rekenen, en dus moesten we weer eens met lege handen de bus op.

Eveneens aanwezig in het Jos Van Wellenstadion was onze nieuwe T1 Tom Vandervee. Hij zal vast wel enkele pijnpunten hebben genoteerd en al mogen we geen mirakels verwachten, hopelijk krijgt hij snel de trein op de rails. Een tiende plaats, dat zijn we in Bocholt de laatste jaren immers niet gewoon…

Op zaterdagavond wacht alvast opnieuw een stevige test. Diegem Sport is een club met een uitgesproken filosofie en doet het dit seizoen goed met een voorlopige vijfde plaats – zonder de verrassende nederlaag van vorige week in Bilzen volgden ze nu nog in de slipstream van leider Lyra-Lierse. Er wordt in de Brusselse rand al jaren goed gewerkt, met veel aandacht voor de eigen jeugd, en we kennen de groen-witten na al die gemeenschappelijke jaren in Derde Nationale en Tweede Amateur inmiddels maar al te goed.

Het zullen hoe dan ook twee gemotiveerde teams zijn die mekaar aan de Damburg in de ogen kijken. Twee voetballende teams ook, dus dat belooft. U komt toch ook?

(Opgelet: omwille van de Sezoensrally zijn de gebruikelijke parkings niet toegankelijk. Parkeren kan enkel voor de sporthal (volg de pijlen))

Other Articles