VOORBESCHOUWING BOCHOLT VV – BERCHEM SPORT

En zo is het plots weer eind augustus. De vakantie loopt op z’n laatste benen en daarmee ook de voorbereiding voor ons eerste elftal. Het was er een van ups en downs, met een pijnlijke nederlaag in de Beker van België, maar in de laatste wedstrijden zagen we toch duidelijk een stijgende lijn.

De openingswedstrijd had – zoals u weet – normaal gezien plaatsgevonden in Berchem, deelgemeente van de stad Antwerpen en thuis van het fiere Berchem Sport. De veiligheid in het – deels afgebroken – stadion van de geel-zwarte traditieclub kon echter onvoldoende worden gegarandeerd, zodat het duel in Bocholt zal worden afgewerkt. Een voordeel voor onze jongens om de eerste twee wedstrijden in eigen huis te mogen afwerken? Wie weet.

Berchem Sport werd twee seizoenen geleden kampioen in onze reeks, promoveerde naar Eerste Amateur en degradeerde meteen ook weer. In de huidige spelerskern herkennen we nog dezelfde sterkhouders van toen, met o.a. doelman Appels, spits Van Kruijssen en middenvelder Roy Mauro. Die laatste zal er dit weekend echter nog niet bij zijn, hij brak enkele weken geleden een scheenbeen. Overigens zal ook KBVV een sterkhouder moeten missen: Henry Odutayo sukkelt met een blessure en is onbeschikbaar.

Bocholt VV – Berchem Sport, dat betekent twee ploegen die bovenin het klassement mogen worden verwacht en dus hopelijk een zinderende pot voetbal. Afspraak op zaterdagavond!

Other Articles

Nieuws
LAATSTE UPDATE…
Nieuws

Leave a Reply