Voorbeschouwing Bocholt VV – Berchem Sport

Ons eerste elftal toonde dit seizoen meermaals een ander gelaat, met hoogte- en laagtepunten. Bij de hoogtepunten denken we vooral aan de wedstrijden tegen Eendracht Aalst en Lyra-Lierse, de mindere momenten hoeven we ons niet per se te blijven herinneren. Feit is dat we op de laatste speeldag op de drempel staan van deelname aan de eindronde, en dus rest enkel nog de vraag of onze jongens de deur alsnog opengooien of dat ze hermetisch dicht blijft.

We hebben het natuurlijk ook niet helemaal in eigen handen. KBVV moet sowieso winnen tegen Berchem en daarnaast rekenen op puntenverlies van concurrenten Belisia (tegen Wijgmaal) en/of Cappellen (bij Hades).

Niet bevorderlijk voor de concentratie, zo’n strijd op meerdere fronten. Toch lijkt het zaak om ons eerst en vooral te concentreren op onze eigen wedstrijd. Berchem Sport heeft na een moeilijk seizoen zijn schaapjes op het droge en is gered. Of dit de Antwerpenaren zal inspireren om er in Bocholt nog één keer de kop voor te leggen, valt af te wachten, maar zich willoos naar de slachtbank laten leiden? Nee, dat geloven we nooit van de fiere Antwerpenaren, temeer daar ze ons in de heenwedstrijd nog een flinke uppercut wisten te verkopen.

Aan onze jongens om zondag datgene te tonen wat ze de afgelopen weken lieten zien in Tongeren en Aalst. Wat er dan op de andere velden gebeurt, zien we zondag wel weer. Succes!

Other Articles

ClubSportiefA-kern
We winnen in Aalst!
Club
Einde seizoen